Toppik- tuuhentava shampoo, hoitoaine ja seerumi

toppek_shampoojahoito

Toppik-tuuhentava shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Pesun aikana kovettuva keratiini kiinnittyy hiusten pituuksiin. Näin myös hiusten pesu vaikuttaa niitä paksuntavasti – pelkkä hiustuuhenne ei yksinään tuota maksimaalista tulosta. Levitä shampoota sopiva määrä kostutettuihin hiuksiin ja vaahdota kevyesti littein kämmenin hieroen. Vältä voimakasta hankaamista. Huuhtele normaalisti. Lisätehoa saat käyttämällä Toppik Conditioner -hoitoainetta.

Toppik Conditioner hoitaa hiuksia tuuhentaen niitä ja antaen kiiltoa sekä ryhtiä pituuksiin. Hoitoaineen keratiini/proteiini kovettuu hiusten ympärille. Levitä sopiva määrä hoitoainetta ensin kämmeniin ja hiero ainetta kaikkialle hiuksiin juurista latvoihin. Huuhdo normaalisti. Hoitoainetta voi jättää hieman hiuksiin.

Toppik Hair Fattener on hiuksia tuuhentava ja voimistava seerumi – ainutlaatuinen sekoitus keratiinia/proteiinia ja kasviravinteita, jotka tunkeutuvat syvälle hiuksiin ja muuttavat litteät ja veltot hiukset paksummiksi ja tuuheammiksi. Yhdysvalloissa tehdyissä tutkimuksissa on hoitojakson jälkeen mitattu jopa 70 % paksumpia hiuksia kuin ennen hoitojen aloittamista.

Parhaan tuloksen saat levittämällä pienen määrän seerumia molempiin kämmeniin ja hieromalla sen sitten hellävaraisesti hiusten pituuksiin. Jätä seerumi hiuksiin, älä huuhtele pois. Tämän jälkeen voit föönata tai kuivata hiukset. Huomaathan, ettei liika määrä seerumia nopeuta hiusten paksuuntumista.

Tilaa Toppik- tuuhentava shampoo >>