EtusivuTuotteetTopFiber-tuotteen käyttö

TopFiber-tuotteen käyttö

 

 1. Pyyhekuivaa tai föönaa hiukset, voit myös antaa hiusten kuivua itsestään. Käytä TopFiber-hiustuuhennetta vain puhtaisiin kuiviin hiuksiin.
 2. TopFiber Hair Sparaysta löytyy kolme nopeutta. Suosittelemme käytettäväksi keskinopeutta (2). Käytä alinta nopeutta otsatuuhennukseen.
 3. Pidä TopFiber Spayeria n. 10 cm päässä tuuhennusta tarvitsevasta alueesta.
 4. Paina nappia ja kohdista ohentuneeseen alueeseen, niin kauan kunnes hiukset näyttävät tuuheilta.
 5. Voit käyttää peiliä apuna, kun levität TopFiber-tuuhennetta hiustesi takaosaan.
 6. Kun tuuhennat tuuhennetta hiustesi etuosaan, suojaa toisella kädellä otsaasi. Näin estät kuituja putoamasta otsallesi ja silmiin.
 7. Käytä luurankoharjaa tai kampaa ja muotoile hiuksesi, niin kuin haluat. Huomaat, että hiuksia on paljon helpompi muotoilla käytettyäsi hiustuuhennetta.
 8. Parhaimman tuloksen saadaksesi suihkuta kevyesti Toppik Fiber Hair Sprayta (erikoiskuivakiinne) kiinnittämään kuidut paikoilleen.
 9. Säilytä hiustuuhennepurkki hair sparayeriin kiinnitettynä. Vältä säilyttämästä kuumassa tai kosteassa tilassa.
 10. Hiero hiuspohjaasi kuivalla pyyhkeellä, kun haluat poistaa TopFiber-kuidut hiuksistasi ilman sampoopesua. Suurin osa kuiduista irtoaa pyyhkeeseen ja lähtee siitä helposti pesussa. Osa kuiduista kuitenkin jää hiuksiin ja pysyy niissä seuraavaan sampoopesuun saakka.
 11. TopFiber-hiustuuhenne kestää hiuksissa seuraavaan pesuun asti. Tuuhenteen käyttö ei rajoita elämää eikä liikuntaa – voit esimerkiksi ulkoilla ja lenkkeillä vapaasti. Tuuhenne pysyy hiuksissa sähkövarauksen ansiosta eikä karise pois.