EtusivuTuotteetTopFiber-hiustuuhenne

TopFiber-hiustuuhenne

 

hiustuuhenne toimii

TopFiber on täysin kotimainen hiustuuhennesarja. Se on valmistettu luonnollisista keratiinikuiduista – samasta proteiinista, josta koostuu myös ihmisen hius. TopFiber lisää hiusten tuuheutta ja runsautta ja estää näin hiuspohjan näkymistä hiusten läpi. Tuhannet pienet proteiinikuidut kiinnittyvät oheneviin hiuksiin sähkövarauksen avulla. Lukitset lopuksi hiuskuidut paikoilleen TopFiber-erikoiskuivakiinteellä. 

Tuuhenne näyttää täysin aidolta ja luonnolliselta. Läheltäkään katsoen ei pysty erottamaan TopFiberiä omista hiuksistasi. Se ei valu eikä tahraa – ja pysyy paikoillaan tuulesta, sateesta ja hikoilusta huolimatta. Voit itse poistaa kuidut hiuksistasi pesemällä. TopFiber-hiustuuhennetta voi käyttää turvallisesti myös yhdessä hiustenlähtöä ehkäisevien hoitojen kanssa.

TopFiber vaatii ympärilleen jonkin verran hiuksia sähkövarauksen aikaansaamiseksi, täysin kaljussa tuote ei toimi.

Saatavana kahdeksan eri väriä – mitä tummempi väri, sitä parempi tuuhenteen peittokyky. Kolme pakkauskokoa. Helppokäyttöinen laatutuote, sekä ammattilaisille että kuluttajille. Kaikki TopFiber-tuotteet valmistetaan Suomessa, ja ne sopivat myös käytettäviksi yhdessä.

Tilaa TopFiber-hiustuuhenne >>
TopFiber-hiustuuhenne Pinni-lehdessä>>