EtusivuTuotteetTopFiber-Elektroninen hiuskuitusumutin

TopFiber-Elektroninen hiuskuitusumutin

 

Kotimainen TopFiber on helppokäyttöinen elektroninen hiuskuitusumutin

AM-tuotannon kehittämä ja patentoima elektroninen TopFiber-hiuskuitusumutin tekee hiusten tuuhentamisesta helpompaa kuin koskaan, painat vain nappia ja hiuskuitu levittyy hiuksistoon!

TopFiber-hiuskuitusumutin on kotimainen, Arto Martiskaisen kehittämä  laatutuote, mutta se sopii mainiosti myös kuluttajille. Ergonomisesti muotoillulla sumuttimella tuuhentaminen käy kätevästi. Nopeuden ja voimakkuuden säätäminen on erittäin helppoa, sumuttimissa on kolme eri nopeutta, hitain nopeus on tarkoitettu otsatuuhennukseen. Tuuhennepurkin asentaminen on helppoa, kuka tahansa osaa käyttää TopFiber-hiuskuitusumutinta! Katso tästä. Sprayresissa on ladattava litium-akku ja pakkauksen mukana seuraa tarkat käyttöohjeet. Tuotteelle on myönnetty Suomalaisen Työn Serfikaatti. Patentoitu EU:ssa ja USA:ssa.

Jokaisessa tuuhenne-sirotepurkissa on valmiina myös rei’itetty sirotekansi. Tuuhennetta voi käyttää ilman sumutinta tai sumuttimen kanssa. Muistathan lisäksi, että hiustuuhenne vaatii nopeasti kuivuvan lukituskiinteen TopFiber Hair Sprayn pysyvyyden varmistamiseksi.

Tilaa TopFiber-hiuskuitusumutin>>

 

TopFiber hiuskuidun lukituskiinne

TopFiber Hair Spray on uusi hiuskiinne, jossa on enemmän pitoa ja miellyttävämpi tuoksu. Koska TopFiber-hiustuuhenne sekä Toppik-hiustuuhenne sisältävät hyvin ohuita kuituja, on tärkeää kiinnittää ne tuuhentamisen jälkeen TopFiber Hair Spray -lukituskiinteellä. Se on nopeasti kuivuva non-aerosoli, joka ei töhnää eikä paakkuunnuta hiustuuhennetta. Muutama suihkaus kiinnettä tuuhentamisen jälkeen noin 10 cm etäisyydeltä antaa hyvän pysyvyyden. AM-tuotannon lukitusspray on valmistettu Suomessa. Valmistaja SIM-Finland, Ylöjärvi.

Tilaa TopFiber Hair Spray -lukituskiinne >>